Today

Assamualaikum.... Harini en, Elyn tak mandi pagi. Hahaha, apalah Elyn ni. Elyn mandi pun tadi time nak keluar cycling. Pukul 5.30. Cycling lalu depan rumah Deanna. Eh tengok dia ada dekat luar. Dia panggil, Elyn pun pergilah jumpa dia. Lama oh tak jumpa dia. Bertahun dah, hee. Baru semalam kitorang jumpa. Dia datang rumah Elyn. Harini Elyn pula peergi rumah dia. Heehe, lepas sembang-2. Ada mamat motor pulak datang. Takut ah Elyn. Mula-2 dia nak jumpa awek Aman. Deanna lah kan. *act bukan awek , aman je buat cerita. Then, tak lama ada lagi satu motor ni. Dia panggil Elyn, Elyn malas lah kan. Padahal dia dekat je. Dia kata, sinilaa. Elyn cakap ah, kalau nak jumpa. Datang ah sini, bukan kitorang yang datang sana. Gentle sikit* elyn cakap cmtu. Haha, last dia tak datang. Then deanna call aman. Tanya tu sapa. Aman datang, aman cakap dia nak jumpa Elyn. Ah malas! Tanak! Elyn terus masuk dalam rumah deanna. Time nak balik tu terserempak dengan dia. Ingat en dia dah blah. Tapi nasib baik dia tak perasan Elyn time tuuh. Dorang nak apa pun Elyn taktahu. Hish, tapi bestlah lepak dengan deanna tadi. Lama tak jumpa an, suara dia pun dah lain. Hahaha, apalah. Dia kata muka elyn lain. Lain keee? Maybe lama tak jumpa kot, tu yang jadi lain tuh. Hee :D
ThankYouu For Reading.