Harimau Muda Champion!


Nampak apa tuh? Haha, harimau muda! Menang okay semalam! Lawan dengan indon, lopek ah indon :b hahah, kesian dorang menangis sebab kalah. Alololo, take a chill pill okay! Baru lah lega sikit ;P Tapi perlawanan semalam memang sengit gila lah doe. Elyn tengok pun berdebar gila hati. Nervous suspen semua ada. Mana taknya, baru main indon dah goal satu. Fuhh, nasib baik lepas tu malaysia gol satu. Kalau tak gundah gulana hati ini, hahaha.

Dah habis 1st half. Second half pula, indon gol, malaysia pun gol. Tapi offside, hampeh betul! Hahaaha, kesian dorang penat-2 shoot tapi offside. Tak apalah, tak ada rezeki masa tu. Lepas tu seri, tambah lagi setengah jam. Seri lagi, last-2 penalti 5 kali setiap pasukan. Indon start dulu, boleh pulak dia gol. Hesh, malaysia pun gol jugak. Hehe, kali kedua indon tendang tak gol. Malaysia gol. Kali ketiga indon gol. Malaysia tk gol kot. kot lah, haha. Keempat dua-2 gol eh? haha, dah pening dah. Sepakan terakhir indon tak goal. Muehehehe :> Kita gol! Yeay!

Memang melompat lah cerita dia! Jerit kemain lagi sampai sakit tekak kot. Excited, happy semua ada. Hehehe. Menang weii, 5-4. Wuhoo!! HarimauMuda hebat. Memang hebat sehebathebatnya lah. Tapi kesian dekat dorang sebab penat. Takpe, berkorban untuk kemenangan negara. Akhirnya kite meraih kemenangan. Wahahaha, padan muka indon. Tu lah, kutuk malaysia lagi. Kan dah kena, *you get what you deserve* so inilah yang korang dapat :D
Tahniah indonesia sebab dah bermati matian menghina negara kita. Last-2 korang kalah. Mwehehehe, malu kan?

Btw, congratulation HarimauMuda! Menang juga akhirnya, berakhirlah debaran yang ku rasakan sebelum ini. Memang ramai lah yang jadi pengulas dekat fb and twitter semalam. Haha, tengok lah status Elyn dekat fb tuh, penuh status bola. Nak tengok? Pergi profile, click older post. Haha, memang banyaklah! Apalagi kat twitter kan. Memang berstatus jelahhh :3

HARIMAU MUDA THE BEST! AUMMMMMMM :>

ThankYouu For Reading.