Sunway Pyramid :)

Hey, tadikan elyn pergi sunway dengan fiqa, eyka, aiman, faten and nana ^^
Hihi, actually elyn tk expect pun nk pergi tapi..
Takkan lah harihari nak duduk rumah kan. Hihi, abang pun keluar.
HAZ pun keluar. Elyn pun apa lagi, keluar jugak lah.
Memula nak pergi dengan abang, tp abang pergi dengan member dia semua.
Malas ah nak ikut kann. And thenn, malam tuh onlineee chat kejap.
Cari topup. Haha, chat dengan cousin. Aliff, dia dah tuka number celcom pula.
Baru nak suruh dia share, ihi. Then chat dengan adik dia pula,
Badrul Amin tu, kredit dia pulak ada 5 sen. Then lastly,
teringat kat amirul shaidi. Haha, dia pernah mnta elyn topupkan,
Tapi elyn tk share pun topup tu, sorry time tu kredit kurengg.
Hehe, then hantar chat dekat dia macam nie :
Elyn : Yoi ^^
Yoi : Yes?
Elyn : Tolong boleh tak? :)
Yoi : Tolong ape?
Elyn : Ada kredit tak? :)
Yoi : Ada. Kenapa?
Elyn : Share boleh?
Yoi : Sure. Number?
Elyn : Serious?
Yoi : Serius lah,
Elyn : 017*******
Yoi : Nak berape?
Elyn : Dua je :) Thnks ^^

Beberapa minit kemudian, tetiba share-a-topup dah masuk, hihi.
Ingatkan dia memain jee, hee. Thanks yoii! Tak sangka kau baik. serious!
Haha, thnks lah yee :) Sambung cerita balik,
Faten IM elyn, tnya elyn hang tak esok ape semua.
Elyn ckap jela tktau lagi. Then dia ajak elyn pergi sunway.
Tp dia ckp balik tktau cmne, then elyn ckplah pergi ioi jea sng.
Dah ready kunci jam ape semua. Malam sikit tuu, elyn dapat idea.
Text eyka fiqa dayah. Hihi, tp sorang pun tk reply.
Oh kecewanya :/ Esok bangun pagi, tengok phone tkde battery.
Hihi terus charge, on jee. Dapat call text sume. Hiihi,
fiqa rply text ckp okay jum pg sunway. Eyka pun okay.
Fatin pun tumpang ktorang, and last minute kitorang ajak aiman.
Punyalah lembab dia nk bersiap. Heeeee, lepas dah naik kereta semua.
Pergi isi minyakk. Thenn, terus gerak sunway. Hee, mula mula tgk
org main ice skating, ktorang dah turun bawah dah dekat ice skating tu.
Tetiba tk jd pulak, haha. Sakai jee, then pergi naik bumper car.
Tau tak tuu? Alaaa, kereta langgar langgar tu. Haha,
kitorang je yg naik. Oh best gilaa! Macam budakbudak! Haha,
best langgarlanggar. Then dah habis tu, tengok leher masingmasing merah.
Haha, seatbelt dia pendek sgt, hhaa. Nak tercampak aku main bnda alah tu.
Hihi, lepas tu nk beli ticket wayang. Oh ramai gilaaa, first tu pegy situ tk jd
beratur sbb ramai sgt. Then lastly beratur lah jugak, hee. Beratur kejap jea, tgk cte
Kungfu Pandaa. OMG comel jeee ^^ haha, suka sangat :)
Best lah cerita diaaa, hihi. Nak tgk KL GANGSTER tp dah sold out.
Lagipunn nana mana blh tgk. Dia 13 and abovee jeeaa. Hii,
habis movie pukul 5 . then jalanjalan, amek amek
gmba pakai hp elynn. Tetiba ada cina ni pulak. Dia cakap,
hello, i want to call my friend but my phone has no battery.
Blablabla, taulah maksud dia tuu. Nak pinjam kredit aku lah tu.
Bagi jelahh, hmm. Then dia tnya starbuck kt mana. Dh bgtau tuu,
kitorang terserempak dgan cina tuu. Dia boleh buat bodoh jee.
Haishh ape ni, tk kenang jasa. Haha! Taktau lah kalau dia tak nampak ke ape ke.
Haish, biarlah dia. then makan ice creamm ape semua.
Nk cari chocolate untuk nenek eyka. Haha,
tp cari kat Putra jelahh, ada juga. Tapi kecik. hehe,
then balikkk. Sampai rumah pukul 7 suku :) Heeee,
Enjoylah keluar dengan mereka. Best! Thanks friends!
Iloveyousofuckingdamnmuchh! <3

ThankYouu For Reading.