-..-

weyy, kenape dengan aku doe? Aku nak type pun jari aku menggeletar.
Kenape? Haaaa :o Rasa macam nak demam pun ada.
Kenapa tetiba je aku nie? Sakit eh? Ishh, macam macam lah.
Aku tk boleh doe baca chat dia dngan orang lain.
Taktau la. Okay macam nie, apa kata delyn takpayah
buka fb dia. Haaa kan? Kalau rasa nak buka buka jelah .
Haha, taktahu lah nak buat mcm mne, better tyah sibuk pasal fb org kan.
Aku nie dah la kuat jeles. Hish,
Nak demam pula, jari nie pun tk berhenti menggeletar.
Dah laa stop it !

ThankYouu For Reading.