Happy Bahh.

Hello, korang tahu tak semalam ada carnival kat cluster 8 tuh kan.
Hihi, elyn tak pergi pumm. Haha, abah dengan abang pergilah.
abah pergi sebab dorang suruh abah baca doa kat sana.
Abang dengan membermember dia pergi sebab ada apebenda tah.
Pasal fixie ape kejadah nye tah. Elyn bangun tidur pukul 10.
Hehe, kira awal lah tuh kan, then nak keluar. Dah siapsiap semua tuh.
Eh tengok tengok abang takde, haish. Pergi mana lah dia ni,
Then kitorang pergilah dekat carnival tu kan. Ada cabutan bertuah pulak.
Haha, time tu abang dengan rejab, epul, todak dengan sape tah sorang lagi tuh.
Hihi, then mama turun pergi jumpa abang. Tanya nak ikut kitorang kelua tak,
abang pun cakaplah, eh nak lah. Jangan tinggal hasyir. Lepastu mama masuk
dalam kereta balik. Tengok abang tak gerak gerak lagi, haish.
Lepastu an, ada nombor bertuah ni tau. Nombor abang lah kan,
orangg tu sebut macam jadi juara Maharaja Lawak oh, haha.
A050!!! Haha, elyn tak perasan tau memula. Then mama cakap
eh hasyir dapat hadiah. Haha, Elyn pun usha lah kan. Then tetiba
orang tu hulur apa tau tak? Aaaaa dia bagi FIXIEEEEEE! Haha,
serious terkejut gila. Then elyn degan mama pun turunlah kereta pergi dekat abg.
OMG! Macam tak percaya je, hha. Abang bagi Fixie tu kat Elyn ;) Hehehe,
then elyn balik rumah naik fixie elyn lah, abang naik abang pnya.
Rejab semua follow. Dorang kata tak achi lah, dorang yang hantar nombor tu
dekat rumah semalam. Tengoktengok abang yang menang! haha, abg ckplah.
Abah aku baca doa, tu yang dapat tu, Hehe, syok gila and terkejut gila!
Sape nak bagi an fixie free. Beratus tu, orang lain sibuk nak beli.
Aku dapat free, haha. Jangan jealous! Haha welk :p

ThankYouu For Reading.