BabySitter

Hye follower :) Harini an, elyn and nana jadi babysitter. Jaga cousin elyn yang kecik-2 ni. Hesh, acu lah tinggal dorang dekat sini. So, satu hari kitorang kena jaga dia orang. Yang si kecik qaysara ni kuat makan betul. Yang si abang uwais ni pulak, asyik main game je. Baguslah, tak mengacau orang. Yang si kecik tu pula suka menyibuk. haha, kelakar comel je. Dah lah rambut kerinting comel banget :P Hehe, lepas acu pergi keluar hantar opah, kitorang duduk kat atas. Amek amek gambar lah bagai. Mula mula si qaysara ni nak kencing. Nana pun bawalah dia pergi toilet. Pastu dia cakap nak susu. Elyn pun bagilah. Then dia cakap nak tidur. Elyn pun nak join lah tidur sekali kan. Lepastu dia pula memekik mekik. Hihi, cerita macam keling oh budak kecik ni. Pastu dia lompat-2 atas katil. Hihi, then elyn pun tertidur, lepastu nana bising-2. Bising bukan apa. sebab si qaysara ni nak berak. Haha, bodoe-2 je. Nak berak,, berak jelah. apa masalahnya kan. lepastu kitorang main dekat luar. Bising-2. Lepastu dorang nak mandi pulak. Masa dorang tiga mandi. Elyn vakuum rumah. Kemas-2 sikit, lepastu elyn mandi :) Hihi, then lepak-2 dengan budak-2 nih, penat pulak harini jadi babysitter. Dah boleh jaga anak sendiri dah ni. Haaha, berangan jee. K lah y'all. Elyn nak sambung jaga budak2 ni balik. Depa dah buat kacau dah. Hadoi, k lahh. Boiiiii ;)
ThankYouu For Reading.