OUR RELATIONSHIP ♥

Hi, elyn ni. Hehe, sekarang kan kan. Kitorang dah 11 bulan lebih tau. Lagi berapa hari je nak setahun. Kauorang jealous tak? Haha, jk jk. Tak sabar oh nak setahun ni. Anniversary lah kitorang lepas nii. Hehehe, dah setahun nanti elyn nak tukar relationship dekat fb tuh jadi married pula. Elyn kan kan kan, sayang sangatsangatsangat dekat dia. Sayang gilagila, susah oh nak terangkan rasa sayang tu macam mana. Tapi sayang gila, harap dia dapat rasa sayang yang elyn bagi dekat dia selama ni sampaiii sekarang. Iloveyou hubby! Hubby dah janji taknak tinggalkan baby kan? Jangan tinggalkan baby tau, baby tak sanggup kehilangan hubby. Haritu gaduh seminggu pun baby dah tak tahan dah. Hmm, baby dah taknak gaduh dengan hubby lagi tau. Baby sayang hubby sangatsangat! ILOVEYOUHUNNY! You are the first true love ever! I swear I do love you sayang :* emmmmmuuuuaaaaahhhhhhhh :** <3
ThankYouu For Reading.