Okay byeeeeeeee

Halooo, esok dah nak pergi johor. And maybe dah tak online untuk satu setengah hari,
fuhhhh! Act mama suruh pack barang, Tapi malas lahh, esok pagi jelah kay.
Hihi, nnti mulalah cari ini cari itu, hoho. Takpee, biar jelah kan. Heeee.
Ahad balik sini balik, ahad petang kot, sebab abang takut drive malammalam.
Banyak lorry, hee. Actually malas lah nak pergi johor. tapi kena lah pergi jugakkan.
Takan nak tinggal rumah sorangsorang kot? Haha, takut wooo~
Abang dah la tak balik balik lagi nie, orang nak kunci pintu karang susah,
biar jelah dia tk boleh masuk rumah, siapa suruh keluarkan. Hehe, jahatnya adik :P
Esok pagi dah nak pergi dah, byeeeeeeeee :( Ecehh, macam nak pergi mana jee.
Poyo kan? HIHi, okaylah. GTG, byebyeee <3

ThankYouu For Reading.