:D

Percaya tak? Elyn tengok Never Say Never, dua kali dalam satu hari.
Woah! Gila kan? Hihi, best laaa awww. Suka gila, taktahu kenapa. Hoo.
Hihi, obsessed ke ni? Esh apelah, tak kot. Haha,
actually family Elyn baru balik dr johor ni, semalam pergi.
Harini balik lah, td bertolak pukul 2. Then tidurrrr sampai sampai
dekat Puchong, haha. Apelah, tidur je kerja kan? Bguslah tu :P
Then, terus text dia, tetiba rindu gila pula :'( Hmmm,
okayokay. Hee, kitorang pegi johor sesaja je, semalam smpai pukul 7 kot.
Dah sampai tu kita salam salam then lari pegi jumpa geng laa ape lagi kan.
Hehe, dah jumpa geng. Mesti lah kecoh kan? Haha, jumpajumpa je
si Fara ni cerita ini lah itu lah. Si baby tu pun sama jea, hihi.
Tak habis dengan beg Domo dia tu, bf dia bg lah katakan. Haha,
then malam tu keluar ramairamai pergi mana taktahu. ikut jelaakan.
Dh jalan tu pergi makan pulak. Lapoo! Hehe, makanmakanmakan. Burbbbbb!
Kenyang. Blah laa balik rumah, lepastu mandi ape semua. Si badrul amin , fakhrul
tu pergi cerita hantu ape kebagainye lah kan, then mama pun ada
jugak cerita. Seram wooo! Then, rasa takut. Tetiba dah malam tgah cerita
seram tuu, mama johor boleh pergi buka tingkap lah, haih.
Dia cakap kalau buka sejuk sikit. Erghh, dah la elyn straight to the point tu
dah nampak kat luar, yelahkan. Tingkap terbuka, heiyoo! Then bia jelah kan.
Elyn ajak si Adik Amin and Fakhrul tu tidur sebelah elyn. Haha,
penakut je xD then lamalama tu, battery hp low,
oh dah lah plug jauh kan. Malas nk charge dalam bilik. So biar jelah.
Then memekak nyanyi lagu JB jap dengan Baby. Dah lah orang
tengah tidur kan. Haha, apelah. Biarlah, sekali sekala je pun.
Nyanyi tuu, baby buka lagu jiwang. Eghh tk dilayan. Then,
elyn ajak baby, adik amin, nana and fakhrul tidur. Dorang pun tidur.
Bangun pukul 8. Hihih, awal kan? Hoho, charge hp.
Lepak japp, sembang. Tunggu turn nak mandi. Then mandimandi.
Makan. Hoho, lepastu pergi turun bawah. Dorang main balingbaling bantal.
Tetiba atuk saya dtg. Haha, mereka terus senyap :P
Then, atuk blah. Dorang memekak balik, elyn join aa.
Then si fakhrul tu pergi baling bantal terkena lampu an. Lampu tu jatuh you!
Mula mula kena kepala dia, bunyi PINGGG! Then jatuh atas elyn pulak.
Haha, siod je. Taik betul. Geram je, Pastu dorang ajak pergi kedai.
Dhla tengah hujan. Hihi, pergi jelah. Jiran sebelah bg pinjam payung. Hihi,
balik rumah makan. Main main lepak gosiip, pukul 2 balik :)
Hihi, shoo shuwitt. Lama tk jumpa dorang. Ni pun dpt jumpa kejap je.
Haih, takapalah :) End here sayang, boiboi. Like PLeaseee <3

ThankYouu For Reading.